La câteva minute după ce Donald Trump a anunţat o nouă candidatură la Casa Albă, Ivanka Trump a făcut o declaraţie pentru CNN, spunând că nu intenţionează să se implice în campanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CNN a relatat săptămâna trecută că fiica lui Trump şi soţul ei, Jared Kushner, nu vor face campanie în numele lui Donald Trump.  

 "Deşi îl voi iubi şi îl voi susţine întotdeauna pe tatăl meu, pe viitor voi face acest lucru în afara arenei politice", a declarat Trump, care nu a participat la anunţul făcut de Donald Trump la Mar-a-Lago marţi seara.  

"De data aceasta, aleg să dau prioritate copiilor mei mici şi vieţii private pe care o creăm ca familie", a mai spus fiind fostului preşedinte american.  

Ea a adăugat: "Sunt recunoscătoare că am avut onoarea de a servi poporul american şi voi fi întotdeauna mândră de multe dintre realizările administraţiei noastre". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.