Ivanka Trump nu consideră că femeile care l-au acuzat pe Donald Trump de comportament sexual nepotrivit spun adevărul şi nu crede că e potrivit ca ea să fie întrebată de acest subiect, scrie CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebată de ABC News dacă le crede pe femei, Ivanka a spus: „Cred că e o întrebare nepotrivită pentru o fiică, având în vedere că am spus clar că nu este adevărat. Nu cred că e o întrebare pe care le-aţi pune-o altor fiice. Îl cred pe tatăl meu. Îl cunosc. Aşa că eu consider că am dreptul, ca fiică, să îmi cred tatăl”.

Interviul a a avut loc după ce Ivanka Trump, consilier la Casa Albă, a reprezentat delegaţia americană la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice.

Cel puţin 15 femei l-au acuzat pe Donald Trump de hărţuire sexuală sau comportament sexual nepotrivit faţă de femei. Dintre ele, 13 susţin că Trump le-a atacat direct, iar alte două au fost martore la comportamente care le-au făcut să se simtă inconfortabil. Toate incidentele au avut loc înainte ca Trump să devină preşedinte.

Preşedintele a negat toate acuzaţiile şi la un moment dat a ameninţat că va da în judecată femeile care l-au acuzat.

Lucrând în funcţia de consilier la Casa Albă, Ivanka Trump a abordat teme variate. Printre altele, ea a promovat politici construite special pentru femei, făcând publică o iniţiativă care promovează antreprenoriatul feminin.

În cadrul Adunării Mondiale a Femeilor din Japonia de anul trecut, ea a spus că „mult prea des, femeile nu sunt tratate cu respect la locul de muncă" şi că "acest lucru se întâmplă sub multe forme, inclusiv prin hărţuire, ceea ce nu poate fi tolerat niciodată”.

În propria carte lansată în 2009, Ivanka Trump a dezvăluit că a fost „de multe ori” victima hărţuirii sexuale la locul de muncă, atunci când lucra la compania tatălui său.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.