Un organ de presă pro-guvernamental sirian afirmă că armata israeliană a atacat sâmbătă seară aeroportul internaţional din oraşul Alep (nord), făcându-l inutilizabil, relatează Times of Israel şi Jerusalem Post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cotidianul sirian Al-Watan afirmă că atacul a lovit pista aeroportului din Alep - scoţându-l din uz -  la doar câteva ore după ce fusese reparată în urma unui atac israelian similar care a avut loc joi.

Atacul asupra aeroportului din Alep a avut loc la scurt timp după ce două rachete au fost lansate din Siria spre Înălţimile Golan.

Cele două rachete au fost lansate la câteva ore după ce Hezbollah şi armata israeliană au avut un schimb de focuri de-a lungul frontierei libaneze. Rachetele au căzut în zone deschise şi nu au fost lansate interceptoare.

La scurt timp după tirul cu rachete, IDF a lansat lovituri de artilerie asupra sursei de foc, potrivit Biroului purtătorului de cuvânt al IDF.

În acelaşi timp, sirenele au sunat în Alma, în Galileea, armata afirmând că a fost lansat un interceptor asupra unui "obiect suspect" care a trecut din Liban în Israel. Incidentul este în curs de investigare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.