Zece persoane, între care o familie formată din nouă persoane, au murit în regiunea Palermo, Sicilia, din cauza inundaţiilor provocate de ieşirea râurilor din matcă, au anunţat duminică pompierii, citaţi de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Corpurile celor nouă membri ai unei familii, între care copii cu vârste de 1 ani, 3 ani şi 15 ani, au fost recuperate din casa lor din Casteldaccia. Trei alte persoane din aceeaşi familie au reuşit să scape de creşterea apelor, potrivit agenţiei italiene Agi. 

Şeful unei staţii de service în vârstă de 44 de ani a fost găsit de asemenea decedat, sâmbătă seară, în comuna Vicari. El  încerca să ajungă la locul de muncă unde un alt angajat a rămas blocat, precizează Agi. O persoană, care încă nu a fost găsită, se afla într-o maşină luată de ape. 

Autorităţile nu au informaţii despre un medic care mergea către oraşul Corleone şi care şi-ar fi abandonat maşina pe drum din cauza intemperiilor. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.