India a devenit cea de a treia cea mai afectată ţară de epidemia covid-19, bilanţul contaminărilor cu noul coronavirus crescând la aproape 700.000 de cazuri, potrivit ultimelor date publicate luni de autoritităţi, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

India, o ţară cu 1,3 miliarde de locuitori, a depăşit Rusia ca număr de contaminări şi se află după Statele Unite şi Brazilia.

Ministerul indiain al sănătăţii a anunţat luni că peste 23.000 de cazuri de covid-19 au fost întergistrate în 24 de ore - o uşoară scădere faţă de cele 25.000 de cazuri înregistrate duminică.

Aproape 14.000 de oameni au murit din cauza covid-19 de la apariţia epidemiei în India, în ianuarie.

India a înregistrat de opt mai multe cazuri decât China - care are aproximativ acelaţi număr de locuitori -, ţara în care a apărut noul coronavirus la sfârşitul anului trecut.

Autorităţile au renunţat la deschiderea Taj Mahal, cea mai celebră atracţie turistică din ţată, în oraşul Agra, situat la 200 de kilometri de New Delhi, după descoperirea unor noi focare de contaminare în regiune.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.