India a înregistrat marţi cel mai mic număr de cazuri zilnice de Covid-19 de la jumătatea lunii aprilie, iar totalul se apropie de 27 de milioane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru ultimele 24 de ore, au fost raportate 196.427 de contaminări, cea mai scăzută creştere a infecţiilor de pe 14 aprilie.

În acelaşi interval, au fost înregistrate 3.511 decese asociate.

De la izbucnirea pandemiei, în India au fost înregistrate 26,95 milioane de contaminări cu SARS-CoV-2 şi 307.231 de decese asociate.

India este a doua cea mai afectată ţară din lume, după Statele Unite, cu 33,1 milioane de cazuri şi peste 590.500 de decese asociate.

La nivel mondial, de când a fost descoperit noul coronavirus, la finalul anului 2019, în Wuhan (China), au fost înregistrate mai mult de 167,1milioane de contaminări şi peste 3,4 milioane de decese asociate, potrivit datelor Universităţii Johns Hopkins.

Mai mult de 1,67 de miliarde de doze de vaccin anti-Covid au fost administrate până în prezent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.