India a raportat, de la începutul pandemiei de Covid-19, peste 7 milioane de contaminări şi este a doua ţara din lume din punct de vedere al numărului de cazuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru ultimele 24 de ore, autorităţile au raportat duminică 74.383 de noi cazuri, astfel că totalul a ajuns la 7.053.806, potrivit datelor Universităţii Johns Hopkins.

În acelaşi interval de timp au fost înregistrate 918 decese asociate noului coronavirus, iar bilanţul este de 108.334.

Un milion de cazuri au fost înregistrate în India în decurs de 13 zile, potrivit unei analize Reuters.

Statele Unite au înregistrat, până în prezent, cel mai mare număr de infecţii cu SARS-CoV-2, de 7,71 milioane. Tot aici au fost raportate peste 214.300 de decese.

La nivel mondial, de la depistarea noului coronavirus, la finalul anului trecut, în Wuhan (China), au fost înregistrate peste 37,2 milioane de cazuri şi mai mult de 1,07 milioane de decese asociate, conform calculelor universităţii americane Johns Hopkins.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.