Matthew McConaughey participă la eforturile de ajutorare a supravieţuitorilor incendiilor care au devastat Hawaii. Starul din "Interstellar" a anunţat că va finanţa un avion care va transporta provizii esenţiale pentru copiii mici, în parteneriat cu organizaţia Baby2Baby.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul premiat cu Oscar pentru "Dallas Buyers Club" a postat un videoclip cu Levi, cel mai mare dintre cei trei copii pe care îi are cu Camila Alves, pentru a vorbi despre iniţiativa sa de a trimite scutece şi alimente pentru bebeluşi familiilor afectate de dezastru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey)

"Incendiile au privat atât de mulţi oameni de casele lor şi au luat atât de multe vieţi", spune el. "Aceşti oameni au nevoie de stabilitate pentru a supravieţui".

Şi pentru a-şi încuraja cei 8 milioane de abonaţi să doneze pentru Baby2Baby, care lucrează în parteneriat cu mai multe bănci alimentare locale.

Incendiile de pădure au izbucnit în Hawaii la începutul lunii, în special în Maui, unde au căpătat proporţii dramatice. Oraşul Lahaina a fost practic ras la pământ de flăcări: focul a fost atât de intens în această fostă capitală a Regatului Hawaii încât a topit metalul. Peste 2.000 de clădiri au fost distruse, iar multe case au fost pur şi simplu reduse la cenuşă.

Bilanţul victimelor a depăşit acum 100 de morţi, marţi fiind găsit cel de-al 101-lea cadavru, iar autorităţile au avertizat că cifra s-ar putea dubla în zilele următoare. Sute de persoane sunt în continuare date dispărute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.