Ducele şi ducesa de Sussex, Harry şi Meghan, nu vor mai folosi eticheta “Sussex Royal” din primăvara acestui an, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui purtător de cuvânt al cuplului, ţinându-se cont de regulile guvernamentale cu privire la folosirea cuvântului “royal”, s-a convenit ca fundaţia celor doi să nu se numească Sussex Royal Foundation. De asemenea, cererea depusă la Oficiul Britanic de Proprietate Intelectuală a fost retrasă.

“Ducele şi ducesa de Sussex nu intenţionează să folosească “SussexRoyal” după primăvara anului 2020. Drept urmare, cererile de marcă înregistrată depuse ca măsură de protecţie, urmându-se modelul Royal Foundation, au fost retrase”, a precizat reprezentantul cuplului.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au solicitat anul trecut la Oficiul Britanic de Proprietate Intelectuală ca numele fundaţiei lor, Sussex Royal, să devină marcă înregistrată. Cererea lor de marcă înregistrată includea o varietate de bunuri, servicii şi activităţi, de la cărţi până la îmbrăcăminte şi campanii educative şi caritabile.

Prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tron, şi soţia sa Meghan au anunţat la 8 ianuarie că renunţă la obligaţiile lor protocolare în cadrul familiei regale. Cei doi au renunţat la alocaţia regală şi trebuie să returneze unele cheltuieli publice de care au beneficiat, în special 2,4 milioane de lire sterline (2,8 milioane de dolari), bani cu care a fost renovată reşedinţa lor din Regatul Unit.

Începând din 31 martie, cei doi nu vor mai reprezenta monarhia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.