Un bărbat înarmat a ucis şapte persoane înainte de a fi arestat luni în California, la doar două zile după ce un incident similar s-a soldat cu 11 morţi, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultimele atacuri au avut loc în două locaţii separate în oraşul de coastă Half Moon Bay, la aproximativ 50 km sud de San Francisco.

Atacatorul a fost identificat drept Zhao Chunli, în vârstă de 67 de ani, un rezident local.

Incidentul are loc în timp ce oamenii deplâng victimele atacului din Monterey Park, cu populaţie prepmderent asiatică, în timpul sărbătorilor cu ocazia Anului Nou Lunar.

Primele patru victime au fost descoperite la o crescătorie de ciuperci în jurul orei 14:22, ora locală (00:22 GMT), în timp ce celelalte trei au fost găsite mai târziu la o firmă de camioane din apropiere.

Anchetatorii nu au furnizat încă un motiv pentru acest atac.

Şeriful din San Mateo, Christina Corpus, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că suspectul a fost arestat după ce s-a predat singur la o secţie de poliţie locală în jurul orei 16:40.

El avea asupra sa un pistol semiautomat care ar fi putut fi folosit în atac, iar în prezent „cooperează” cu poliţia, a adăugat ea.

De ase,emea, a precizat că o a opta victimă este tratată în spital şi este în stare critică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.