Guvernul finlandez a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că testul făcut de premierul Sanna Marin pentru depistarea drogurilor a avut rezultat negativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Testul de depistare a drogurilor făcut de premierul Sanna Marin la 19 august nu a relevat prezenta vreunui drog”, a precizat guvernul.

Sanna Marin a suportat costurile testului, a precizat guvernul finlandez.

Vineri, premierul finlandez Sanna Marin, în vârstă de 36 de ani, a efectuat un test de depistarea drogurilor, după ce a fost criticată în urma divulgării unor imagini care o surprindeau dansând la o petrecere.

Sanna Marin apare într-o înregistrare video - amplu partajată pe reţele de socializare şi publicată de diverse publicaţii - dansând fără reţineri cu un grup de persoane.

Felul în care petrece Sanna Marin a fost criticat de către unii, care denunţă un comportament nepotrivit pentru un premier, însă alţii consideră că ea are dreptul să se distreze cu prieteni la o petrecere privată.

Sanna Marin - cea mai tânără şefă de Guvern din lume atunci când a preluat postul, în 2019 - a fost criticată în trecut din cauza unor petreceri la reţedinţa sa oficială.

În decembrie 2021, Sanna Marin a fost criticată după ce a dansat până în zori, în pofida faptului că era un caz de contact covid-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.