Autorităţi ruse confirmă că echipajele a două aeronave ruseşti au fost ucise sâmbătă, în timpul rebeliunii grupării paramilitare ruse Wagner, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guvernatorul regiunii Ivanovo, Stanislav Voskresenski, a transmis miercuri condoleanţe familiilor şi prietenilor echipajului unui avion de tip Iliuşin 22 (Il-22) ucis la 24 iunie în timp ce efectua misiuni militare în regiune, declara miercuri agenţiei oficiale ruse de presă Tass serviciul de presă al Guvernului regional.

Guvernatorul regiunii Pskov, Mihail Vedernikov, a anunţat marţi că echipajul unui elicopter de tip Kamov 52 (Ka-52) a fost ucis în rebeliune.

Imagini postate duminică pe reţele de socializare surprindeau epavele a două aeronave militare într-o zonă rurală, în sudul Rusiei, în urma efemerei rebeliuni a Wagner.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.