O ambulanţă a intervenit pe aeroportul Hamburg, după ce cel puţin 12 angajaţi au acuzat de la primele ore ale dimineţii probleme respiratorii şi o stare generală de rău. Acest incident are loc la mai puţin de 24 de ore după ce descoperirea unei substanţe toxice în zona filtrelor de securitate a dus la evacuarea aeroportului, iar până la 68 de persoane au fost afectate, având probleme respiratorii şi iritaţii la nivelul ochilor, transmite N-TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O purtătoare de cuvânt a explicat că angajaţii care s-au plâns de probleme respiratorii sunt evaluaţi de către paramedici, iar operaţiunile de pe aeroport nu sunt în acest moment afectate, deşi ar putea să existe întârzieri şi cozi la filtrele de securitate din Hamburg.

Între timp, anchetatorii încearcă să găsească sursa gazului iritant care a dus la evacuarea aeroportului în urmă cu o zi, iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt analizate. Însă, poliţiştii au exclus pentru moment varianta unui atac intenţionat.

Autorităţile germane au evacuat duminică după-amiază sute de persoane, după ce o substanţă toxică necunoscută a fost descoperită de către un angajat în zona filtrelor de securitate din aeroportul Hamburg. 

Anchetatorii au înaintat teoria potrivit căreia substanţa s-ar fi putut răspândi prin intermediul sistemului de aer condiţionat în toate colţurile aeroportului din Hamburg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.