Un schimb de focuri de armă s-a soldat cu patru răniţi uşori şi un altul grav, marţi seară, la Nîmes, în Franţa, într-un cartier sărăcăcios afectat de traficul de droguri, au declarat surse apropiate anchetei şi justiţiei pentru Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc în jurul orei 20.00, când un grup de persoane aflate într-un vehicul a deschis focul asupra unui grup de tineri la intrarea într-un bloc de locuinţe.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, trei dintre membrii grupului au fost loviţi de gloanţe şi doi de schije.

Cei trei bărbaţi înarmaţi au fugit cu maşina lor, iar un vehicul incendiat a fost găsit puţin mai târziu la Marguerittes, în apropiere de Nîmes.

Procurorul din Nîmes, Cécile Gensac, a declarat pentru AFP că niciunul dintre răniţi, care au suferit răni la nivelul membrelor inferioare, nu are leziuni care să le pună viaţa în pericol şi că nu a fost stabilită nicio legătură, "în stadiul actual", cu descoperirea vehiculului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.