Franţa a raportat sâmbătă un număr record de aproape 17.000 de cazuri zilnice noi de coronvirus, cu aproximativ 5.000 mai multe faţă de ziua precedentă, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul infecţiilor a urcat cu 16.972, la un total de 606.625 de cazuri, a anunţat Ministerul Sănătăţii, depăşind un record anterior, de 16.096, consemnat săptămâna trecută.

Numărul deceselor a crescut cu 49, la un total de 32.198.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

În ultimele şapte zile au fost 4.087 de cazuri noi de persoane spitalizate pentru Covid-19, dintre care 849 la terapie intensivă. Aceste date sunt relativ stabile comparativ cu cele făcute publice vineri.

Rata testelor pozitive pentru coronavirus a urcat la 7,9%, faţă de 7,7% vineri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.