Douăsprezece persoane şi-au pierdut viaţa, în noaptea de joi spre vineri, într-un accident de microbuz produs în Franţa, anunţă presa locală. Autorităţile franceze au confirmat că cele 12 persoane care au murit erau ceţăţeni portughezi. Cea mai tânără dintre victime este o fetiţă de 12 ani

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs după ce un microbuz s-a ciocnit de un TIR, în centrul Franţei, între localităţile Montbeugny şi Moulins, anunţă postul de televiziune BFMTV, citând presa locală.

Potrivit autorităţilor locale, 12 persoane aflate în microbuz şi-au pierdut viaţa, fiind vorba despre cetăţeni portughezi care se îndreptau spre ţara natală, pentru a petrece Paştele catolic.

Surse din poliţie, citate de cotidianul regional La Montagne, au declarat că, din motive necunoscute, microbuzul a părăsit banda sa de mers, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un TIR.

Şoferul microbuzului şi cei doi şoferi italieni ai TIR-ul ui au scăpat cu viaţă, dar sunt răniţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.