Fostul primar al New Yorkului Rudy Giuliani s-a alăturat echipei de avocaţi a preşedintelui american Donald Trump, a anunţat consilierul său juridic Jay Sekulow, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La o săptămână după ce poliţia federală (FBI) a confiscat mii de documente şi fişiere electronice de la domiciliul şi biroul lui Michael Cohen, avocatul personal al preşedintelui, Jay Sekulow încearcă, astfel, să consolideze apărarea lui Trump, care se confruntă cu numeroase probleme judiciare foarte riscante.

”Preşedintele a spus că «Rudy este super. Este prietenul meu de mult timp şi vrea să rezolve acest caz rapid pentru binele ţării»”, a precizat joi Jay Sekulow într-un comunicat emis de Casa Albă.

Rudy Giuliani, primar al New Yorkului din 1994 în 2001, ”şi-a exprimat mulţumirile puternice faţă de preşedinte, pentru că i-a permis să-l consilieze în aceste chestiuni importante”, se arată în comunicat.

Alţi doi avocaţi urmează să se alăture acestei echipe juridice - Jane Serene Raskin şi Marty Raskin, ambii specialişti în criminalitate financiară.

Donald Trump se confruntă cu o mulţime de probleme judiciare - de la ancheta procurorului special Robert Mueller, însăcrinat să stabilească dacă a existat o complicitate între echipa de campanie a miliardarului şi Rusia în alegerile prezidenţiale din 2016, la acuzaţii potrivit cărora ar fi cumpărat tăcerea mai multor femei cu care ar fi avut relaţii sexuale şi la examinarea conturilor societăţilor sale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.