Fostul avocat personal al lui Donald Trump Michael Cohen a fost convocat la audieri în Comisia pentru Informaţii din cadrul Senatului, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Audierea urmează să aibă loc la jumătatea lui februarie, potrivit CNN, care citează o sursă apropiată lui Cohen. Convocarea i-a fost transmisă joi, potrivit NBC.

Michael Cohen, care a devenit un martor ce poate fi periculos fostului său client, şi-a amânat miercuri audierea prevăzută la începutul lui februarie în Congres, invocând în mod spectaculos ”ameninţări” ale preşedintelui la adresa familiei sale.

Donald Trump a respins ideea că ar fi putut să-l ameninţe pe fostul său om de încredere. Cohen ”este ameninţat doar de adevăr”, a dat asigurări preşedintele, care denunţă neîncetat drept minciuni declaraţiile fostului său avocat din ultimele luni.

Nicio nouă dată nu a fost stabilită în vederea audierii în Congres, care era prevăzută la 7 februarie, în Comisia de supervizare din cadrul Camerei Reprezentanţilor, în care democraţii sunt majoritari în urma alegerilor legislative din noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.