Forţele ruse au tras trei rachete asupra districtului Pryluky din regiunea Cernihiv din nordul Ucrainei, forţând evacuarea unor locuitori din cauza fricii de extindere a incendiului, potrivit oficialilor locali, citaţi de CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În jurul orei 13:15, ocupanţii au tras trei rachete spre Pryluky, în regiunea Cernihiv”, a declarat Comandamentul Operaţional „Nord” al Ucrainei într-o declaraţie pe Facebook. Au fost anunţate evacuări pentru satele Zaiizd, Petrivske, Tykhe şi Sukhostavets din districtul Pryluky. „Motivul este ameninţarea cu răspândirea incendiului”, a declarat Serhii Boldyrev, directorul Departamentului de Apărare Civilă al Administraţiei Regionale de Stat Cernihiv, pentru postul public al Ucrainei. Deşi nu se cunosc victime, regiunea Cernihiv nu a fost recent o ţintă regulată a loviturilor sau bombardamentelor ruseşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.