O femeie medic care susţine hidroxiclorochina şi care se află în centrul unui scandal provocat de repostarea pe Twitter a unei înregistrări video - ştearsă de Facebook, YouTube şi Twitter din cauză că dezinformează - a promovat anterior ideea potrivit căreia Statele Unite sunt guvernate de către ”reptilieni” şi că problemele ginecologice sunt legate de relaţii sexuale cu spirite ale răului, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În înregistrarea video respectivă apare un grup de medici care susţine, între altele, că măştile de protecţie nu sunt necesare şi că ”există un medicament” în tratarea SARS-CoV-2 - şi anume hidroxiclorochina.

”Ne putem vindeca de virus, iar asta se cheamă hidroxiclorochină”, declară femeia medic, Stella Immanuel, care apare în videoclip între alte halate albe, în faţa sediului Curţii Supreme americane.

Ea dă totodată asigurări că medicamentul i-a împiedicat pe proprii săi pacienţii să moară din cauza covid-19 şi că acest medicament face purtarea măştii de protecţie şi izolarea inutile.

Fiul locatarului Casei Albe, Donald Jr., a lăudat o înregistrare video care ”trebuie văzută”.

Hidroxiclorochina, un medicament împotriva malariei, a fost promovată la începutul pandemiei de către Donald Trump, care a anunţat apoi că ia acest medicament în mod preventiv.

Însă autorităţile sanitare americane au recomandat să nu se prescrie acest medicament bolnavilor de covid-19, din cauza riscurilor privind inima şi în absenţa unor beneficii dovedite.

Mai multe teste clinice regionale nu au observat niciun efect pozitiv asupra pacienţilor cu covid-19.

Însă medicamentul a devenit ”preferatul” celor antisistem, iar în Statele Unite al dreptei trumpiste.

Preşedintele american a reafirmat marţi seara că el crede că hidroxiclorochina funcţionează în ”primele etape” ale infecţiei cu covid-19, însă a recunoscut că este vorba despre un tratament controversat.

Stella Immanuel avea un site - ”America's Frontline Doctors” -, creat, se pare în urmă cu 11 zile, dar care a ”dispărut” marţi după-amiaza.

Arhive ale site-ului şi pagina YouTube a medicului relevă o lungă listă de declaraţii pseudo-ştiinţifice ale medicului.

Astfel, ”spirite ale suferinţei” ar întreţine relaţii sexuale ”astrale” cu femei, ceea ce cauzează ”probleme ginecologice, probleme conjugale şi sarcini false”.

Într-o înregistrare video datând din 2015, ea spune că conducătorii Statelor Unite sunt ”spirite reptiliene”, ”jumătate-umani, jumătate-extratereştri”.

Ea denunţă folosirea de ADN extraterestru în medicină, care cauzează amestecuri între oameni şi demoni.

Stella Immanuel, născută în 1965, are o diplomă în medicină de la Universitatea Calabar din Nigeria şi o licenţă medicală valabilă în Statele Unite, potrivit site-ului Texas Medical Board.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.