Sigiliul prezidenţial a fost modificat, în timpul unui discurs susţinut marţi de către preşedintele american Donald Trump, iar în el a apărut un vultur rus cu două capete care ţinea în gheare crose de golf, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sigiliul modificat a fost proiectat pe un ecran alb, în spatele şefului statului, în timpul unei intervenţii, marţi, în faţa unor studenţi de la organizaţia Turning Point USA, al cărei obiectiv este să-i unească pe tinerii conservatori.

Însă nimeni nu a observat falsul înainte să fie semnalat în ediţia de joi de ziarul The Washington Post (WP), iar politicienii de la Washington au trebuit să se uite bine înainte să vadă diferenţa.

FARSĂ SAU EROARE?

Aceste două modificări ale sigiliului prezidenţial - care semăna în rest cu origianlul - ar putea să trimită la legătrile controversate ale locatarului Casei Albe cu Rusia şi la pasiunea sa pentru golf.

Potrivit Washington Post, nici organizaţia Turning Point USA şi nici vreun oficial de la Casa Albă nu au putut să explice de unde provin aceste modificări.

Ele ar putea fi o farsă sau o eroare prin care s-a folosit un imprimeu vândut online pe tricouri sau pulovere de către un site anti-Trump.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.