Facebook a anunţat, sâmbătă, că a şters contul bărbatului suspectat că a ucis mai multe persoane în nord-estul Thailandei, la Nakhon Ratchasima, şi că va şterge orice conţinut legat de atac care îi încalcă politicile. Militarul Jakrapanth Thomma a împuşcat mortal cel puţin 17 persoane, potrivit unui nou bilanţ, relatează Reuters şi AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul, care a postat mesaje pe Facebook înainte şi în timpul atacurilor (“Să merg?”, “Nimeni nu poate scăpa de moarte”), încă nu a fost prins.

AFP scrie că în atacuri au murit cel puţin 17 persoane şi alte 14 au fost rănite.

Jakrapanth Thomma a deschis focul mai întâi la o bază militară, unde au murit trei persoane. “El a furat apoi o maşină militară şi a plecat în centrul oraşului”, a declarat locotenentă-colonelul Mongkol Kuptasiri.

Potrivit presei locale, Thomma a luat arme din arsenalul bazei militare.

Militarul a deschis ulterior focul la un templu budist şi la un centru comercial.

Autorităţile thailandeze nu au confirmat informaţii din presă conform cărora militarul ar fi luat 16 ostatici.

“Sunt 17 morţi şi 14 răniţi”, a declarat un reprezentant al Erawan Center din Bangkok, centru care strânge datele de la serviciile de urgenţă la nivel naţional.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.