O explozie puternică a avut loc, duminică, pe celebrul bulevard pietonal Istiklal din Istanbul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - 

Vicepreşedintele Turciei, Fuat Oktay, a declarat că a fost comis un atentat terorist, iar autorul ar fi o femeie. El a precizat că sunt analizate toate imaginile disponibile din zonă şi se discută cu martori.

Au murit şase persoane şi au fost rănite 81, potrivit vicepreşedintelui.

UPDATE - 

Ali Yerlikaya a anunţat că bilanţul exploziei a crescut: şase morţi, 53 de răniţi.

UPDATE - 

Guvernatorul Ali Yerlikaya a anunţat că în urma exploziei au murit patru oameni şi au fost răniţi 38, conform primelor date.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Guvernatorul Istanbulului, Ali Yerlikaya, a precizat că explozia a avut loc aproximativ la ora locală 16.20 şi că s-a soldat cu morţi şi răniţi, fără să precizeze numărul acestora.

În social media au apărut imagini cu momentul exploziei şi cu reacţia de după deflagraţie.

CNN Turk a anunţat că 11 persoane au fost rănite. În social media a apărut informaţia că au murit cel puţin patru oameni.

Bulevardul Istiklal, pe care se află magazine şi restaurante, este un loc popular din Istanbul şi de obicei este plin de localnici şi turişti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.