Autorităţile ruse au intervenit luni seara pentru a evacua câteva sute de persoane după descoperirea unui pachet suspect într-un restaurant fast-food de pe aeroportul Pulkovo, situat în apropiere de metropola Sankt Petersburg, transmite Interfax.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 20:00- Autorităţile ruse anunţă că nu există niciun pericol în urma unei alerte de securitate pe aeroportul Pulkovo

Autorităţile ruse au anunţat că nu există niciun pericol şi au ridicat cordonul de securitate pe aeroportul Pulkovo, după ce au verificat un pachet suspect abandonat într-un restaurant McDonald's, transmite Interfax.

De asemenea, toţi pasagerii evacuaţi s-au întors în terminalul aeroportului care deserveşte Sankt Petersburg.

Acest incident de securitate a avut loc la doar câteva ore după explozia unei bombe într-o garnitură de metrou şi după dezamorsarea unui al doilea dispozitiv explozibil improvizat într-o altă staţie de metrou din Sankt Petersburg.

Nu se cunosc mai multe detalii despre operaţiunie, dar reprezentanţii aeroportului au dezminţit suspendarea zborurilor în urma atentatului din Sankt Petersburg.

Respectivul pachet suspect a fost descoperit într-un restaurant McDonald's.

De asemenea, incidentul are loc la doar câteva ore după explozia unei bombe într-o garnitură de metrou şi după dezamorsarea unui al doilea dispozitiv explozibil improvizat într-o altă staţie de metrou din Sankt Petersburg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.