Bilanţul victimelor în urma atacului cu rachete din oraşul Kramatorsk din estul Ucrainei este în creştere, potrivit autorităţilor locale. Cel puţin patru persoane au murit, între care o fată de 17 ani, iar 47 au fost rănite, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rachetele ruseşti au lovit, marţi, centrul aglomerat al oraşului Kramatorsk din estul Ucrainei şi un sat din apropiere, ucigând cel puţin patru persoane şi rănind zeci, potrivit oficialilor ucraineni.

Un restaurant popular a fost grav avariat în urma atacului, iar imaginile video au arătat o urmare haotică, cu clienţi răniţi şi şocaţi. Autorităţile locale spun că în zonă se aflau mulţi civili, în momentul în care rachetele au lovit.

O fată de 17 ani a fost ucisă, iar un bebeluş de 8 luni se numără printre persoanele rănite, a precizat Parchetul General într-o declaraţie, adăugând că este posibil să existe şi alte persoane sub dărâmături.

Cel puţin 47 de persoane au fost rănite, a anunţat serviciul de urgenţă al statului.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a numit atacul "o manifestare a terorii".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.