Audierea eurodeputatei Eva Kaili, arestată în scandalul de corupţie de la Parlamentul European, a fost amânată până la 22 decembrie, astfel că fosta vicepreşedintă a PE rămâne după gratii până atunci, a declarat pentru AFP avocatul ei, Andre Risopoulos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Celelalte trei persoane reţinute duminică în acest caz au compărut miercuri în faţa instanţei din Bruxelles, care trebuie să decidă dacă vor rămâne sau nu după gratii.

"Cazul a fost disjuns" pentru Eva Kaili, care nu a putut fi prezentă miercuri în instanţă, din cauza unei greve a personalului de la închisoarea unde este deţinută, a declarat avocatul ei. La cererea apărării, s-a convenit să se amâne audierea ei pentru 22 decembrie, a adăugat el.

Avocatul nu a dorit să facă alte comentarii. Un alt avocat al eurodeputatei, Michalis Dimitrakopoulos, a declarat marţi pentru AFP, la Atena, că clienta sa "nu ştia de existenţa banilor" găsiţi la domiciliul ei din Bruxelles. Ar fi vorba despre 600.000 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.