Este necesar să se răspundă unor întrebări cu privire la siguranţa blocurilor turn, după ce un număr necunoscut de persoane a murit în incendiul de miercuri, în Grenfell Tower, o clădire cu 24 de etaje situată în vestul capitalei britanice, afirmă primarul Londrei Sadiq Khan, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unii locuitori spun că au fost sfătuiţi să rămână în apartamente în eventualitatea unui incendiu, iar asociaţia locuitorilor blocului a avertizat anterior că este îngrijorată în legătură cu un eventual incendiu grav.

”Aceste întrebări sunt întrebări cu adevărat importante, cărora este necesar să li se dea un răspuns”, a declarat Khan pentru BBC Radio.

”În întreaga Londră avem multe, multe blocuri turn, dar ceea ce nu putem avea este o situaţie în care siguranţa oamenilor este periclitată de un sfat prost sau, aşa cum s-a acuzat, de faptul că blocuri nu sunt corect întreţinute”, a adăugat primarul Londrei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.