Preşedintele turc în exerciţiu Recep Tayyip Erdogan, bolnav de marţi seara de o gastroenterită şi care s-a exprimat timp de patru zile numai prin videoconferinţă - provocând întrebări despre starea sănătăţii sale cu doar două săptămâni înaintea alegerilor prezidenţiale şi parlamentare de la 14 mai - a reapărut în public pentru prima oară sâmbătă, la Istanbul, potrivit unor imagini transmise de televiziuni, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful în exerciţiu al statului turc, în vârstă de 69 de ani, afectat de un virus intestinal, potrivit anturajului său, a început o vizită la Salonul Aeronautic Teknofest, pe fostul Aeroport Atatürk, la Istanbul, un salon pe care Turcia îl prezintă drept ”cel mai mare din lume” şi care permite industiei militare turce să-şi expună dronele şi avioanele.

El urmează să participe apoi la un miting electoral, la Izmir, pe coasta de vest, potrivit programului oficial.

Recep Tayyip Erdogan este aşteptat duminică la Ankara, cu exact două săptămâni înaintea primului tur de scrutin, pentru a-şi relua campania electorală, după o pauză de patru zile săptămâna aceasta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.