Elon Musk a declarat joi că Twitter va acorda o „amnistie generală” conturilor suspendate începând de săptămâna viitoare, după ce a efectuat un sondaj privind dacă să facă acest lucru pentru utilizatorii care nu au încălcat legea sau s-au implicat în spam flagrant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un sondaj postat miercuri pe Twitter de Musk, 72,4% dintre cei peste 3,16 milioane de utilizatori care au participat au votat în favoarea reîntoarcerii pe platformă a celor care au fost suspendaţi.

 

”Poporul a vorbit”, a scris joi Musk, care a achiziţionat Twitter luna trecută. „Amnistia începe săptămâna viitoare”, a anunţat el.

 

 

Săptămâna trecută, Musk, cea mai bogată persoană din lume, a restabilit unele conturi suspendate anterior, inclusiv cele ale fostului preşedinte  Donald Trump, site-ului satiric Babylon Bee şi comediantei Kathy Griffin.

El a scris pe Twitter în octombrie că Twitter va forma un consiliu de moderare a conţinutului „cu puncte de vedere foarte diverse”. Musk a spus că nu vor fi luate decizii majore privind conţinutul sau restabilirea contului înainte de reunirea consiliului.

Schimbarea şi haosul au marcat primele câteva săptămâni ale miliardarului ca proprietar al Twitter. El a concediat manageri de top, inclusiv pe fostul director executiv Parag Agarwal, şi a fost anunţat că înalţi oficiali responsabili cu securitatea şi confidenţialitatea au demisionat.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.