Regina Elizabeth II şi-a anulat angajamentele pentru prima oară în 68 de ani de domnie, din cauza pandemiei Covid-19, informează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ca măsură de precauţie şi din motive clare având în vedere situaţia, s-au făcut schimbări în angajamentele reginei în următoarele săptămâni  După consultarea cu personalul medical, Majestatea Sa a insistat ca audienţele private să continue ca de obice, dar alte evenimente vor fi revizuite în funcţie de avizul medical", a anunţat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

Joe Little, editor şef  Majesty Magazine, a declarat că pentru regină datoria faţă de ţară a fost mereu pe primul loc , însă acum trebuie să se supună sfaturilor medicilor. "Este ceva nou pentru noi, dar şi pentru Buckingham Palace", a spus el.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.