Echipa de campanie a lui Donald Trump a anunţat că le cere persoanelor care doresc să participe la mitingul electoral prevăzut la 19 iunie la Tulsa, în Oklahoma, să semneze un document prin care se angajează să nu-l dea în judecată în cazul în care se îmbolnăvesc de covid-19 în timpul reuniunii, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele republican al Statelor Unite, care vrea să fie reales în noiembrie, a anunţat miercuri că-şi reia mitingurile de campanie, după trei luni de întrerupere din cauza epidemiei covid-19.

Donald Trump urmează să suţină la 27 august, la Jacksonville, în Florida, un discurs cu ocazia învestirii sale oficiale drept candidat al Partidului Republican în alegerile prezidenţiale, a mai anunţat joi o reprezentantă a sa.

Rivalul democrat al lui Trumo, Joe Biden, a denunţat modul în care locatarul Casei Albe a gestionat epidemia covid-19, în contextul în care Statele Unite au depăşit pragul de două milioane de contaminări cu noul coronavirus şi înregistrează peste 116.000 de morţi din cauza covid-19.

Fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama îi reproşează lui Donald Trump, într-un comunicat publicat joi, că ”nu ia încontinuare virusul în serios” şi că ”încearcă să ignore realitatea”.

Joe Biden şi Donald Trump au luat parte joi la o masă rotundă, la Philadelphia şi, respectiv, la Dallas, după care au participat joi seara la colectări de fonduri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.