Echipa de campanie a lui Donald Trump a anunţat că le cere persoanelor care doresc să participe la mitingul electoral prevăzut la 19 iunie la Tulsa, în Oklahoma, să semneze un document prin care se angajează să nu-l dea în judecată în cazul în care se îmbolnăvesc de covid-19 în timpul reuniunii, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele republican al Statelor Unite, care vrea să fie reales în noiembrie, a anunţat miercuri că-şi reia mitingurile de campanie, după trei luni de întrerupere din cauza epidemiei covid-19.

Donald Trump urmează să suţină la 27 august, la Jacksonville, în Florida, un discurs cu ocazia învestirii sale oficiale drept candidat al Partidului Republican în alegerile prezidenţiale, a mai anunţat joi o reprezentantă a sa.

Rivalul democrat al lui Trumo, Joe Biden, a denunţat modul în care locatarul Casei Albe a gestionat epidemia covid-19, în contextul în care Statele Unite au depăşit pragul de două milioane de contaminări cu noul coronavirus şi înregistrează peste 116.000 de morţi din cauza covid-19.

Fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama îi reproşează lui Donald Trump, într-un comunicat publicat joi, că ”nu ia încontinuare virusul în serios” şi că ”încearcă să ignore realitatea”.

Joe Biden şi Donald Trump au luat parte joi la o masă rotundă, la Philadelphia şi, respectiv, la Dallas, după care au participat joi seara la colectări de fonduri.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.