Serviciul de ambulanţă Magen David a anunţat vineri că tratează două persoane care au fost rănite în urma unui tir cu rachete trase din Fâşia Gaza asupra zonei Tel Aviv, relatează The Times of Israel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorul general al MDA, Eli Bin, a declarat că o persoană este rănită uşor spre moderat, iar cealaltă este în stare bună.

El a spus că amândouă au fost rănite de căderea unor schije în urma interceptării rachetelor, în două locuri diferite.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Zona Tel Aviv a fost vizată vineri de un val de rachete, ceea ce nu se mai întâmplase de marţi seară. Sirenele de avertizare au sunt în Tel Aviv, Ramat Gan, Bnei Brak, Holon, Ashdod, Ganot, Rishon LeZion, Petach Tikva, Ra'anana Herzliya şi în comunităţile din jur.

Pe cerul oraşului au putut fi văzute multiple interceptări ale sistemului Iron Dome.

Hamas a revendicat responsabilitatea pentru atac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.