Donald Trump, preşedintele american în funcţie, pare să fi recunoscut public că Joe Biden a câştigat alegerile, dar a precizat pe Twitter că acesta le-a câştigat "pentru că au fost falsificate".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Se pare că oficialul anonim, citat de NBC News, spunând că tweet-ul lui Trump de mai devreme ar fi putut fi începutul unei concesii a lui Trump, nu s-ar fi consultat cu şeful său, scrie The Guardian. 

Preşedintele Trump a scris: "El a câştigat în ochii presei de FAKE NEWS. Nu recunosc NIMIC! Avem drum lung de parcurs. Acestea au fost nişte ALEGERI ARANJATE. Alegeri aranjate. Vom câştiga!". 

Chiar dacă refuză să recunoască alegerile, prin acţiunile sale pare să simtă că zilele îi sunt numărate. Săptămâna aceasta a făcut concedieri la Pentagon, instalând susţinători republicani în poziţii-cheie înainte ca Joe Biden să preia funcţia de preşedinte. 

Joe Biden a câştigat voturile a 306 electori faţă de 232 cât a obţinut Trump la alegerile din 3 noiembrie. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.