Donald Trump, care flirtează în mod deschis cu o candidatură la Casa Albă în 2024 şi care este în continuare foarte influent în Partidul Republican, etalează, cu mai puţin de două luni înainte de alegerile de la jumătate de mandat, faptul că republicanii care candidează în noiembrie au mare nevoie de el şi-i umileşte, comentează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miliardarul s-a asigurat că mulţimea, prezentă duminică la un miting al candidatului republican J.D. Vance la un post de senator, ştie că acesta îi este subordonat.

”J. D. mă pupă în fund, atât de tare vrea să-l susţin”, a declarat el.

El răspundea astfel unui material în care ziarul The New York Times (NYT) scria că Vance nu l-a invitat pe Trump să-i facă campanie electorală în Ohio. Echipa de campanie a miliardarului i-a spus lui Vance că pur şi simplu vine la miting.

Iar atunci când participă la mitinguri, Trump vorbeşte foarte mult despre el şi mai deloc despre cel pe care-l susţine.

Însă cu Vance a măturat pe jos în weekend, comentează CNN.

”L-a făcut pe J.D. Vance să arate ca un şoarece, nu ca un om”, a denunţat la CNN fosta reprezentantă republicană din Virginia Barbara Comstock.

”A fost umilitor”, a subliniat ea.

Trump pur şi simplu l-a prezentat ca pe un lacheu care profită de el pe Vance, în cursa împotriva democratului Tim Ryan, un lucru pe care nici măcar cei mai înfocaţi susţinători ai miliardarului nu-l apreciază din cale afară, comentează CNN.

Însă lui Trump nu-i pasă de acest liucru deloc, comentează postul.

El a venit în vizită în Ohio să-i facă campanie lui Vance de faţadă, iar ceea ce a făcut în realitate a fost să-şi aurească blazonul şi să se lase adulat de cei mai înfocaâi susţinători ai săi, comentează CNN, care-l citează pe Trump gazda reality-showului de acum 30 de ani - ”Show-ul este Trump şi spectacolul se joacă cu casa închisă peste tot”.

”Asta trebuie să ne amintim atunci când încercăm să înţelegem strategia sau motivaţia a ceva ce face Trump. Totul se reduce la Trump. El este primul, ultimul şi pentru întotdeauna”, comentează postul.

Ceea ce a vrut el să le arate celor din Ohio în weekend a fost nu de ce să voteze cu Vance, ci că rămâne extrem de popular în Partidul Republican şi că fiecare candidat al GOP, inclusiv Vance, este disperat să-l susţină.

”Faptul că acest lucru îl înjoseşte pe Vance şi-l face să arate mic şi disperat nu-l îngrijorează pe Trump. Cel mai important lucru şi singura grijă a lui Trump este cum îl face acest lucru să arate pe Trump, şi anume puternic şi foarte râvnit”, comentează CNN, care conchide că ”asta este tot ceea ce contează” pentru miliardar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.