Preşedintele american Donald Trump, care a împlinit duminică 74 de ani, a reacţionat după speculaţii apărute cu privire la mersul său ezitant pe o rampă la academia West Point.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Rampa pe care am coborât după discursul meu la West Point era foarte lungă şi abruptă, nu avea balustrade şi, cel mai important, era foarte alunecoasă”, a notat Trump pe Twitter, el subliniind şi că pe finalul rampei a “alergat până jos”.

Mesajul a declanşat mai multe reacţii, unii dintre cei care au reacţionat notând că Darryl A Williams, care era alături de Trump pe rampă, nu a părut să aibă dificultăţi şi că preşedintele nu a alergat pe ultima porţiune, ci de fapt a făcut câţiva paşi mai rapid.

Preşedintele american a participat, sâmbătă, la ceremonia de decerrnare a diplomelor la academia militară West Point. După ce a rostit un discurs, în momentul în care a coborât de pe scenă a parcurs ezitant rampa până jos.

Presa americană a scris şi că în timpul discursului Trump a dus cu ambele mâini un pahar cu apă la gură şi a avut dificultăţi în a pronunţa numele generalului Douglas MacArthur, erou al celui de-al doilea Război Mondial.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.