Republicanul Donald Trump a transmis sâmbătă după-amiază urări de Anul Nou, în care a vorbit despre ”numeroşii săi inamici”, înainte de petrecerea dintre ani din Palm Beach.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un an nou fericit pentru toată lumea, inclusiv pentru numeroşii mei inamici şi pentru cei care au luptat împotriva mea, dar au pierdut atât de greu încât nici nu ştiu ce să mai facă. Dragoste!”, a scris preşedintele ales pe Twitter.

Sean Spicer a explicat că miliardarul republican îşi va petrece noaptea dintre ani la o petrecere privată găzduită în clubul Mar-a-Largo din Palm Beach. Până la 800 de invitaţi vor participa la petrecerea lui Donald Trump, inclusiv Sylvester Stallone.

Petrecerea va include cocktailuri, o cină festivă şi un ring de dans deschis până după miezul nopţii.

Preşedintele Barack Obama a transmis ultimele urări de Anul Nou de la Casa Albă. Acesta a explicat că cel mai important privilegiu al vieţii sale a fost să îndeplinească funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

 "A fost privilegiul vieţii mele să vă fiu preşedinte", le-a transmis Obama cetăţenilor americani.

De asemenea, preşedintele american le-a mulţumit cetăţenilor pentru tot ce au făcut în ultimii opt ani în numele unei naţiuni mai puternice.

Obama le-a mai transmis americanilor că, pe măsură ce se pregăteşte să îşi preia rolul şi mai important de cetăţean de rând, va fi alături de ei la fiecare pas, pentru a se asigura că "această ţară se ridică la înălţimea promisiunii incredibile făcute de părinţii fondatori: aceea că noi toţi suntem egali, că merităm cu toţii şansa de a ne trăi visurile". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.