Donald Trump, ameninţat de o procedură de destituire şi devenit tot mai agresiv pe reţeaua sa preferată de socializare Twitter, a atacat-o pe fosta sa rivală în alegerile din 2016, Hillary Clinton, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred că Hillary corupta ar trebui să intre în cursă şi să-i smulgă nominalizarea lui Elizabeth Warren, superstângista”,  a scris marţi pe Twitter Trump, între un mesaj despre audieri în Congres, pe care le-a catalogat drept ”tribunal fals” şi altul în care-i mulţumeşte unui poliţist din Minneapolis pentru susţinerea sa.

”Dar cu o singură condiţie. Corupta trebuie să-şi explice toate marile crime şi fraude, inclusiv cum şi de ce a şters 33.000 de e-mailuri după ce a fost citată să compară”, adaugă el.

Acest mesaj intervine după ce Casa Albă l-a împiedicat pe ambasadorul american la Uniunea Europeană (UE) să fie audiat în Congres şi în contextul în care Elizabeth Warren se impune tot mai mult în alegerile primare democrate, iar a patra dezbatere democrată este programată săptămâna viitoare.

Mesajul nu a rămas fără replica lui Clinton. Fosta candidată democrată învinsă în alegerile rezidenţiale din 2016 îi răspunde să nu o ”tenteze”.

”Nu mă tenta. Fă-ţi treaba”, i-a replicat fostul secretar de Stat.

Hillary Clinton se află în plină campanie de promovare a cărţii “The Book of Gutsy Women: Favorite Stories of Courage and Resilience”, pe care a scris-o împreună cu fiica sa Chelsea.

Cartea face portretul unei serii de femei ”curajoase” care au inspirat-o.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.