Doi jurnalişti de la Reuters au fost răniţi după ce au fost atacaţi în apropiere de oraşul Severodoneţk, în estul Ucrainei, a confirmat un purtător de cuvânt al Reuters, vineri, într-o declaraţie pentru CNN. Şoferul vehiculului în care aceştia se deplasau a fost ucis, a afirmat purtătorul de cuvânt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În timpul unei călătorii pentru un reportaj, doi jurnalişti Reuters au suferit răni minore după ce au fost atacaţi, pe drum spre Severodoneţk. Ei călătoreau într-un vehicul oferit de separatiştii sprijiniţi de ruşi, care era condus de o persoană desemnată de separatişti. Şoferul vehiculului a fost ucis", a declarat purtătorul de cuvânt al Reuters.

"Reuters transmite întreaga sa compasiune familiei şoferului pentru pierderea sa", a afirmat purtătorul de cuvânt.

Acesta nu a oferit alte detalii despre incident.

Oraşul Severodoneţk, situat în regiunea Lugansk din Ucraina, a suferit unele dintre cele mai puternice bombardamente în ultimele zile. Armata ucraineană a afirmat vineri că bombardarea poziţilor defensive continuă şi a raportat atacuri aeriene ale ruşilor în zonă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.