Armata israeliană a ucis doi adolescenţi palestinieni de 14 şi 17 ani, care participau la manifestaţiile organizate în fiecare săptămână în apropiere de graniţa dintre Israel şi Fâşia Gaza, au anunţat serviciile de sănătate palestiniene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi adolescenţi ucişi sunt Khaled Al-Rabai, de 14 ani, şi Ali Al-Ashqar, de 17 ani. Alţi 70 de protestatari au fost răniţi, relatează Reuters.

Armata israeliană a anunţat că soldaţii s-au confruntat cu peste 6.000 de manifestanţi în mai multe puncte, unii aruncând dispozitive explozive.

Vineri seară, cinci proiectile au fost lansate din Fâşia Gaza în Israel, a anunţat armata israeliană, după ce sirene de alertă s-au auzit în oraşul Sderot şi în două sate din apropiere.

Armata israeliană a răspuns prin lovituri aeriene contra poziţiilor militare ale Hamas din nordul Fâşiei Gaza. Nu s-au înregistrat victime.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.