Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a declarat că starea de sănătate a preşedintelui rus Vladimir Putin este bună, respingând ”informaţiile false” cu privire la starea proastă de sănătate a liderului rus, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este pe deplin sănătos (n.r. Putin)”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, ca răspuns la o întrebare în timpul briefingului său zilnic.

”Ştiţi că specialiştii ucraineni în informaţii, precum şi cei americani şi britanici, au diseminat diverse falsuri despre starea sănătăţii preşedintelui în ultimele luni - acestea nu sunt altceva decât falsuri”, a adăugat el.

Putin a tuşit în timpul unei apariţii publice de miercuri, când agenţia de presă Interfax l-a citat spunând că a răcit uşor în timpul unei vizite în Iran în ziua precedentă.

”A fost foarte cald ieri la Teheran, peste 38 de grade Celsius, iar aerul condiţionat era foarte puternic acolo. Aşa că îmi cer scuze”, a declarat Putin, în vârstă de 69 de ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.