Democrata Hillary Clinton a votat la ora locală 8.00 (15.00 ora României) într-o secţie de vot din localitatea New Castle din statul New York. Reşedinţa Clinton este situată în cartierul Chappaque din localitatea New Castle. Prezidenţiabila democrată a fost însoţită la urne de soţul ei, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sute de persoane au venit în faţa secţiei de vot din localitatea New Castle pentru a-i întâmpina pe Hillary şi Bill Clinton.

Hillary Clinton a declarat în faţa jurnaliştilor că este pregătită să-şi asume responsabilitatea mandatului prezidenţial.

”Atât de mulţi oameni îşi pun speranţele în rezultatele acestor alegeri, ce înseamnă pentru ţara noastră. Voi face tot ce pot mai bine, dacă sunt destul de norocoasă pentru a câştiga astăzi”, a precizat prezidenţiabila democrată.

De asemenea, un voluntar de la secţia de vot a glumit că multe persoane au rămas în apropierea clădirii, chiar şi după ce au votat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.