Un consilier de la Casa Albă, David Sorensen, devine a a doua persoană din staff-ul lui Trump care demisonează în urma acuzaţiilor de abuz formulate de fosta soţie, care îl acuză că era violent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sorensen respinge acuzaţiile fostei soţii, care nu includ doar violenţa, ci şi abuzul emoţional, scrie BBC.

Plecarea sa are loc la câteva zile după ce un alt consilier, Rob Porter, a plecat din cauza acuzaţiilor similare formulate de două foste soţii, acuzaţii pe care el le-a respins.

Fosta soţie a lui Sorensen, Jessica Corbett, a declarat pentru Washington Post că a fost abuzată fizic în timpul căsătoriei. Ea a susţinut că fostul soţ a trecut cu maşina peste piciorul ei, că a izbit-o de un perete şi că şi-a stins ţigara pe mâna ei.

În replică, Sorensen a declarat că el niciodată nu a comis niciun act de violenţă împotriva niciunei femei în întreaga sa viaţă şi că el a fost cel abuzat fizic, luând în calcul o acţiune în instanţă în acest caz, dar că va demisiona pentru a nu implica Casa Albă.

Casa Albă a anunţat că a aflat joi seară de acuzaţiile la adresa lui Sorensen şi că acesta a negat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.