Simon Hart, secretarul de stat pentru Ţara Galilor, a demisionat miercuri seară din guvernul Boris Johnson, la o zi după ce aceeaşi decizie a fost luată de ministrul Sănătăţii, Sajid Javid şi de cel al Finanţelor, Rishi Sunak. În plus, miercuri seară a fost demis ministrul Locuinţelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Speram cu disperare să pot evita să scriu această scrisoare, dar se pare din nefericire că nu există altă opţiune decât demisia”, a precizat Hart în scrisoarea de demisie. „Colegii mei au făcut tot ce au putut, atât în privat cât şi în public, pentru a vă ajuta să redresaţi situaţia, însă regret să vă spun că aţi depăşit punctul limită”, a adăugat el.

Simon Hart s-a numărat printre miniştrii care l-au invitat pe parcursul zilei de miercuri pe premierul Boris Johnson să demisioneze.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.