Italia a înregistrat 36 de noi deecese cauzate de coronavirus în ultimele 24 de ore, ceea ce face ca bilanţul să ajungă la 233 de morţi. Numărul persoanelor infectate în Italia până acum cu Covid-19 este 5.883, potrivit cifrelor prezentate sâmbătă, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la începutul epidemiei, Italia, ţara europană afectată cel mai mult de coronavirus, a făcut 42.062 teste. Cele mai multe cazuri de infectare s-au înregistrat în nordul ţării: Lombardia (3.420), Emilia-Romagna (1.010) şi Veneto (543).

Sâmbătă, şi în Maldive s-au înregistrat cazuri de infectare cu Covid-19, primele două din ţară. Cele două persoane infectate lucrează într-o staţiune şi probabil au contractat coronavirusul de la un turist italian. Ambele persoane prezintă simptome, dar sunt în stare stabilă şi au fost plasate în carantină.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.