Coreea de Sud a raportat mai puţin de 20 de cazuri de infectare cu Covid-19, pentru a treia zi consecutiv, iar totalul infecţiilor a ajuns la 10.674, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile sud-coreene au anunţat luni că au fost depistate 13 noi cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19 în decurs de 24 de ore.

Duminică, au fost raportate 8 cazuri, cel mai mic număr din ultimele două luni numărul. Centrul pentru prevenirea şi controlul bolilor a transmis că şapte dintre acestea reprezintă persoane care au venit din străinătate.

Coreea de Sud a înregistrat, de la începutul epidemiei, 236 de decese.

La nivel mondial, de la depistarea coronavirusului în Wuhan (China), în luna decembrie 2019, au fost înregistrate peste 2,3 milioane de cazuri de Covid-19 şi mai mult de 165.000 de decese. Din totalul celor infectaţi, peste 611.000 de oameni au fost declaraţi vindecaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.