Statele Unite au înregistrat 705 noi decese din cauza coronavirusului în 24 de ore, potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins anunţate vineri, la ora 20.30, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este a noua zi consecutivă când bilanţul cotidian rămâne sub pragul de 1.000 de decese, chiar dacă Statele Unite rămân cea mai îndoliată ţară din cauza pandemiei, cu peste 119.000 de morţi în total şi 2,2 milioane de cazuri diagnosticate pe teritoriu. 

Ţara a cunoscut o revenire a coronavirusului în aproape 20 de state. Epidemia s-a deplasat de la New York şi nord-est spre sudul şi vestul ţării. 

Statul Florida a înregistrat un nou record de cazuri de coronavirus vineri, cu aproape 3.822 de persoane infectate în 24 de ore, o cifră minimizată de guvernatorul său care asigură că mare parte dintre bolnavi sunt tineri asimptomatici. 

Temerile din cauza bolii se concentrează, de asemenea, în jurul manifestaţiilor antirasism care zguduie ţara de săptămâni şi reluarea mitingurilor de campanie a lui Donald Trump, unul dintre acestea fiind organizat sâmbătă, la Oklahoma. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.