Mai mult de 52.000 de noi cazuri au fost depistate în ultimele 24 de ore, totalul persoanelor pozitive la coronavirus în Franţa fiind de 1.138.507, potrivit Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul infecţiilor zilnice a crescut cu 6.588 de cazuri în raport cu sâmbătă, când numărul de teste pozitive a fost deja cel mai mare de la debutul epidemiei. 

Bilanţul deceselor s-a mărit, cu 116 noi decese înregistrate în 24 de ore, adică 22 cel puţin faţă de ziua precedentă când numărul deceselor a fost de 138 în 24 de ore. 

Din cauza epidemiei au murit 34.645 de persoane în Franţa. Rata de pozitivitate a testelor continuă să crească la 17%, faţă de 16% în ziua precedentă, şi de doar 4,5% la începutul lui septembrie. 

Doi francezi din trei sunt afectaţi de interzicerea circulaţiei nocturne impusă în 54 de departamente şi în Polinezia pentru a stopa răspândirea virusului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.