Numărul de cazuri de coronavirus confirmate în Turcia a depăşit, joi, pragul de 100.000, a anunţat ministrul turc al Sănătăţii, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În total, 101.790 de cazuri au fost înregistrate în Turcia, conform aceleiaşi surse. 

Maladia a provocat 115 decese şi 3.116 de noi cazuri în ultimele 24 de ore, a afirmat ministrul Fahrettin Koca pe contul de Twitter.

În total, 2.491 de persoane au murit de Covid-19 în Turcia.

Izolare timp de patru zile, a fost instituită de joi în 31 de oraşe turce, între care Ankara şi Istanbul. Această încercare de a încetini epidemia va dura până duminică la miezul nopţii. 

Guvernul a luat deja o serie de măsuri contra pandemiei, între care închiderea şcolilor şi universităţilor, interzicerea adunărilor şi închiderea de numeroase spaţii publice şi restaurante.                

Asociaţia medicală turcă, care reprezintă 80% dintre medicii din ţară, a indicat miercuri că aproape 3.500 de membri din personalul medical au fost infectaţi, din aceştia 24 au murit.                

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.