Italia se află încă în vârful pandemiei de coronavirus. În ceea ce priveşte îmbolnăvirile, numărul acestora a ajuns la 1.941 în ultimele 24 de ore (duminică au fost 2.972), iar numărul persoanelor decedate a ajuns la 636 într-o zi, o creştere faţă de ultimele două zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Italia, una dintre cele mai afectate ţari europene de epidemia de Covid-19, cu un total de 16.523 de morţi pentru mai mult de 132.000 de cazuri, a început să spere la o acalmie după ce a înregistrat scăderi semnificative sâmbătă şi duminică în raport cu 766 de decese anunţate vineri.

Potrivit noilor date oferite de Protecţia Civilă, a scăzut şi numărul celor internaţi la Terapie Intensivă: luni au fost înregistrate 3.989 de persoane, scrie La Repubblica. 

Rămâne stabil numărul celor internaţi cu simptome - 28.976 (cu 27 în plus faţă de duminică). Numărul persoanelor vindecate a fost de 1.022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.