Africa de Sud a raportat duminică un număr record de infecţii cu noul coronavirus depistate în decurs de 24 de ore, astfel că totalul contaminărilor a depăşit 15.500.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile au raportat 1.160 de contaminări, acesta fiind cel mai mare număr înregistrat de la apariţia primului caz, în luna martie.

 

„Până astăzi, numărul total de cazuri de Covid-19 confirmate este de 15.515, cu 1.160 de cazuri identificate în ultimul ciclul de 24 de ore de testare”, a transmis Ministerul Sănătăţii citat de AFP.

În provincia Cape, populară în rândul turiştilor, au fost depistate aproximativ 60% din totalul cazurilor.

Numărul deceselor a crescut de sâmbătă cu 3, până la 263.

Africa de Sud, unde au fost efectuate mai mult de 460.800 de teste până în prezent, are cele mai multe cazuri de Covid-19 de pe continent, urmată de Egipt, cu 11.719 contaminări şi 612 decese.

La nivel mondial, de la descoperirea noului coronavirus în Wuhan (China), au fost înregistrate peste 4,7 milioane de cazuri de infectare şi mai mult de 315.000 decese, potrivit datelor Johns Hopkins University.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.